Ihanuuteni - Lifestyle myymälä

Myymälästä löytyy paljon erilaisia vaate-, kenkä- ja sisustusmerkkejä. Ajatuksena on alusta asti ollut myös, että jokaiselle koolle, jalalle ja kukkarolle löytyisi jotain ihanaa ja uutta.
Myymälämme sijaitsee kahdessa kerroksessa Euran keskustassa osoitteessa Satakunnankatu 15, 27510, EURA (entinen Nordean toimipiste).Myymälän aukioloajat:
Eura: ma - pe 10-18 (1.6-31.8 10-17)       
la 10-14                                                      


Palvelemme sinua joustavasti. Jos et ehdi aukioloaikoinamme, laita viesti tai soita 044 5650155, niin voimme olla avoinna pidempään, avata aiemmin, tai tulla palvelemaan vapaapäivänämme. Verkkokauppatilaukset pyrimme viemään postiin heti samana päivänä, tai seuraavana arkipäivänä. 
Voit myös varata oman asiakasillan, jolloin saat sinulle tärkeiden ihmisten kanssa tutustua myymälään rauhassa kuohuvan kanssa!

Ihanuuteni-myymälän taustaa

Myymälä sai alkunsa yrittäjänaisten virkistäydy ja verkostoidu -risteilyllä, eikä alun perin edes omasta ideastani. Minkäänlaista haavetta oman liikkeen perustamisesta ei siinä kohtaa ollut, mutta niin vain löysin itseni muutaman kuukauden kuluttua lifestyle-myymälän kassan takaa ja toinen yritys, sosiaali- ja terveysalan avopalveluja tarjoava Filantros Oy jäi oman työpanokseni osalta kakkoseksi.
Koti löytyy lähes kivenheiton päästä Euran myymälästä isosta, parisataa vuotta vanhasta talosta, jonka kanssani jakaa mies, seitsemän lasta ja kaksi kissaa. Seitsemästä muutama asuu tosin jo omillaan ja nuorimmille olen kyllä äiti, mutta sijais-sellainen. Kolmelle pikkuiselle saan olla jo isoäiti.
Pihapiiristä löytyy muutama vuokratalo ja myös vuokrattavat sauna- ja juhlatilat. Niistä kiinnostuneet löytävät lisätietoja hyvin huonosti päivitetyiltä sivuilta www.jokitupa.fi.
Miehen yritys Vuokralaine Oy on kotipihan navettarakennuksessa, joten jos tarvitset levyjä tai rakennuskoneita, tervemenoa palveltavaksi.
Ihan Euran keskustasta, jokirannasta löydät kesäaikaan kesäterassi Viihtymän. Suosittelen ottamaan somen seurantaan ja pistäytymään myös siellä viihtymässä.
Ihanuuteni-myymälän ja verkkokaupan takana meillä on ihan mahtava huipputiimi: Katri, Niina ja Ninni, välilllä Fanni, joskus myös Vilhelmiina ja paljon vaihtuvia opiskelijoita. 
Itse heilun siellä ja täällä, välillä myymälässä, välillä Viihtymässä, muutaman kerran vuodessa ihan muualla tekemässä tilauksia, sijaisvanhemmuuden merkeissä palavereissa ja toisinaan ihan vaan vaikka riippukeinussa. 
Terveisin Kirsi Laine