Ihanuuteni - Lifestyle myymälä

Myymälästä löytyy paljon erilaisia vaate-, kenkä- ja sisustusmerkkejä. Ajatuksena on alusta asti ollut myös, että jokaiselle kukkarolle löytyisi jotakin jokaisesta tuoteryhmästä.
Myymälämme sijaitsevat Euran keskustassa osoitteessa Satakunnankatu 15, 27510, EURA (entinen Nordean toimipiste) sekä Huittisissa osoitteessa Risto Rytin katu 28, 32700 Huittinen.Myymälöiden aukioloajat:
Eura: ma - pe 10-18 (kesä 10-17)       Huittinen: ma-pe 10-17
la 10-14                                                la 10-14


Palvelemme sinua joustavast! Jos et ehdi aukioloaikoinamme, laita viesti tai soita 044 5650155, niin voimme olla avoinna pidempään, avata aiemmin, tai tulla palvelemaan vapaapäivänämme. Verkkokauppatilaukset viemme postiin heti samana päivänä, tai seuraavana arkipäivänä.
Voit myös varata oman asiakasillan, jolloin saat sinulle tärkeiden ihmisten kanssa tutustua myymälään rauhassa kuohuvan kanssa!

Ihanuuteni-myymälän taustaa

Myymälä sai alkunsa yrittäjänaisten virkistäydy ja verkostoidu -risteilyllä, eikä alun perin edes omasta ideastani. Minkäänlaista haavetta oman liikkeen perustamisesta ei siinä kohtaa ollut, mutta niin vain löysin itseni muutaman kuukauden kuluttua lifestyle-myymälän kassan takaa ja toinen yritys, sosiaali- ja terveysalan avopalveluja tarjoava Filantros Oy jäi oman työpanokseni osalta kakkoseksi.
Koti löytyy lähes kivenheiton päästä Euran myymälästä isosta, parisataa vuotta vanhasta talosta, jonka kanssani jakaa mies, seitsemän lasta, kaksi kissaa ja pupu. Seitsemästä kaksi asuu tosin jo omillaan ja kolmelle nuorimmalle olen kyllä äiti, mutta sijais-sellainen. Yhdelle prinsessalle ja prinssille saan olla jo isoäiti.
Pihapiiristä löytyy muutama vuokratalo ja myös vuokrattavat sauna- ja juhlatilat. Niistä kiinnostuneet löytävät lisätietoja hyvin huonosti päivitetyiltä sivuilta www.jokitupa.fi. Miehen yritys Vuokralaine Oy on pihan navettarakennuksessa, joten jos tarvitset levyjä tai rakennuskoneita, tervemenoa palveltavaksi.
Kivenkantamaa hiukan kauempana on kesämökki, josta myös usein ajelen töihin. Tasapainoilua mökkielämältä vaatii se, kuka ehtii ajaa kotinurmikot ja repiä nokkoset, jos juhlatilat on varattu ja oma mieli makoilisi vain riippukeinussa.
Paljon muuta en ehdi harrastaa, sillä myymälässä saisi halutessaan olla kellon ympäri, mutta tasaisen epäsäännöllisesti innostun myös hetkellisesti urheilusta, aina siihen asti kunnes se innostus takuuvarmasti myös loppuu.
Paitsi itseni, myymälästä löytää toki myös muita. Omat tytöt Fanni ja Vilhelmiina ovat töissä kesällä, kiireapuna, viikonloppuapuna ja silloin kun opiskeluiltaan ehtivät. Katri on alusta asti kulkenut mukana korvaamattomana osa-aikaisena työntekijänä, myöhemmin tiimiin on liittynyt myös Niina. Uutena keväällä -22 aloitti menossa mukana Ninni, jonka myötä myös valikoima uudistui monella uudella merkillä. Opiskelijoita näkyy myymälässä melko usein, syksyllä -22 mukaan tulee opiskelijana Tuuli. 
Itse heilun siellä ja täällä, välillä myymälässä, välillä Helsingissä tai ulkomailla tekemässä tilauksia, sijaisvanhemmuuden merkeissä palavereissa, kotona tai kaupan takahuoneessa tekemässä ruokaa, jonkun lapsen kanssa vanhempainvartissa tai terveyskeskuksessa ja toisinaan ihan vaan vaikka siinä riippukeinussa. 
- Kirsi Laine  (äiti, sijaisäiti, yrittäjä, vaimo, tytär, esikoinen, isosisko, mamma, ystävä)